Cumhurbaşkanı Erdoğan, Binali Yıldırım'a Görev Verilip Verilmeyeceğini Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Haziran seçimini kaybeden Binali Yıldırım'a yönelik "Tasarrufunuz ne olacak?" sorusuna "Bu kadar kaliteli bir arkadaşımızı kenarda bırakmak gibi bir şey düşünülemez" diye yanıt verdi.

10.07.2019-09:21 - (Son Güncelleme: 10.07.2019-09:16)

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Haziran İBB Başkanlığı seçimini kaybeden AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'la alakalı "Tasarrufunuz ne olacak?" sorusuna yanıt verdi. Erdoğan, "Benim bir dava ve yol arkadaşım olarak bu denli yetişmiş, kaliteli bir arkadaşımızı tabi ki kenarda bırakmak gibi bir şey düşünülemez" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek dönüşü uçakta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

BİNALİ YILDIRIM'A GÖREV

Erdoğan'a İBB adaylığı için Meclis Başkanlığı'ndan istifa eden Binali Yıldırım'a yeni dönemde vazife verilip verilmeyeceği de soruldu. Erdoğan, "Binali Bey ile alaklaı bir tasarrufunuz olacak mı?" sorusunu şu şekilde yanıtladı:

Binali bey benim yol arkadaşım, dava arkadaşım. Nerede, nasıl değerlendirme konusu olacaksa bunların da yapı içerisindeki gelişmelere bakarak değerlendirmeleri yaparız. Fakat benim bir dava ve yol arkadaşım olarak bu denli yetişmiş, kaliteli bir arkadaşımızı tabi ki kenarda bırakmak gibi bir şey olamaz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal