Cumhurbaşkanı Erdoğan, Binali Yıldırım ile Görüşecek!

AK Parti'nin İstanbul adaylığı konusunda adı sıkça geçen TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşeceği iddia edildi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da bu iddiayı doğruladı.

22.11.2018-14:09 - (Son Güncelleme: 22.11.2018-14:02) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Binali Yıldırım ile Görüşecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için kulislerde adı geçen TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüşebileceği söyleniyor. Kulisleri hareketlendiren haber İbrahim Kalın'a da soruldu.

ANKARA KULİSLERİNİ HAREKETLENDİRDİ

Uzun süre İstanbul adaylığı için ismi geçen TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüşeceği konuşuluyor. Bu iddia Ankara kulislerini hareketlendirdi.

TEMAYÜL YOKLAMASINDA FARK ATTI

İstanbul adaylığı için herkesin "Yüzde yüz o olacak" dediği Binali Yıldırım'ın temayül yoklamasında bütün rakiplerini gerisinde bıraktığı ve örgütlerde de desteklendiği bildiriliyordu.

İBRAHİM KALIN DA DOĞRULADI

Görüşme haberi Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'a soruldu. Kalın, "Erdoğan ile Yıldırım'ın bugün, yarın görüşme yapması düşünülüyor mu" sorusuna "olabilir" cevabını verdi. Bugün İzmir'de programı olan Yıldırım'ın Ankara'ya gelmesinin ardından görüşmenin olması bekleniyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal