Cumhurbaşkanı Erdoğan Beykozluları Müteahitler Konusunda Uyardı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beykoz'da partisinin 6. Olağan Kongresi'nde vatandaşlara seslendi. Vatandaşları müteahitler konusunda uyardı ve Kılıçdaroğlu'na ayarı verdi.

15.04.2018-17:55 - (Son Güncelleme: 15.04.2018-19:00) Cumhurbaşkanı Erdoğan Beykozluları Müteahitler Konusunda Uyardı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz 6. Olağan İlçe Kongresi öncesi salonun önündeki Beykoz’lu vatandaşlara seslendi.

Cuhmurbaşkanı Erdoğan, "Üniversitenin ilk yıllarında yola çıkan milletimiz Çanakkale'de şehit olmadı mı? Çanakkale destanını yazmadı mı? Size tavsiye ediyorum, muhakkak ama muhakkak Çanakkale'yi görün. Ta Yeni Zelanda'dan Anzaklara ziyarete geliyorlar. Anzaklara hep şunu söylüyoruz, sizin ne işiniz vardı da geldiniz oradan buraya?" dedi.

MÜTEAHHİTLERE TAPULARI VERMEYİN

Beykoz'un imarı ile konuya değinen Erdoğan, "Herkese tapular dağıttık. Her şeyi yasalar içinde halledeceğiz değil mi? Mahkemenin aleyhte karar verdiğini bizim düzeltmemiz mümkün mü? Belediyeden yazı gelmez,  yazı yargıdan gelir. Vermeyin müteahhitlere tapuları, İBB Başkanı'na talimatı veriyorum. Kiptaş eliyle bunu yapalım. Bir kısım müteahhitlere verince her türlü numarayı yaparlar. Bu dağıtılan tapularla ilgili talimatı veriyorum, belediye, İBB, Kiptaş eliyle bunu yapacağız. Kimsenin oyununa gelmeyin. Hele hele Bay Kemal'in oyununa hiç gelmeyin." dedi.

SANA MI SORACAĞIZ BAY KEMAL?

Bay Kemal CHP'si zihniyet değişiminden yana değil diyen Erdoğan, "Biz bu ülkeyi gelişmiş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkaracağız. İMF'ye borcu bitirdik. Merkez Bankası'nın rezervi 27.5 Milyar Dolar'dı şimdi, 120 Milyar Dolar. SİHA'larımız var, İHA'larımız var. Bay Kemal bunlar tanıdık geldi mi? bunları gördün mü? İş bilenin kılıç kuşananındır. Bize Afrin'in merkezine girmeyin dedi, sen kimsin? Nereye gireceğimizi, nerede bombaları patlatacağımızı sana mı soracağız? Sen adamlarını Esed'e yolla. Bay Kemal Özgür Suriye Ordusu için terörist diyordu. Onun teröristleri adalet yürüyüşünde beraberdi. ÖSO, bizim askerimiz ile orada mazlumlar, masumlar için mücadele verdi. Şu topluluğu görünce milletime olan inancım artıyor."  Şeklinde açıklamalarda bulundu.

BİZ BURAYA MANŞETLERLE ÇARPIŞA ÇARPIŞA GELDİK

‘Biz buralara medya operasyonlarıyla değil, manşetlerle çarpışa çarpışa geldik. Biz bugünlere vesayet odaklarının desteğiyle değil, halkımızın hayallerini gerçeğe dönüştürerek geldik. Biz, AK Parti olarak, AK Parti teşkilatı olarak, kardeşliği büyüterek, dayanışmayı, paylaşmayı yücelterek bugünlere geldik’ diye açıklamalarda bulundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal