Cumhurbaşkanı Erdoğan Beslenme Uzmanlarını Eleştirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, beslenmeyle ilgili çok farklı açıklamalar yaparak halkın dengesini bozan uzmanları eleştirerek, sağlık ve beslenme konuları hakkında önemli talimatlar verdi.

22.11.2018-08:32 - (Son Güncelleme: 22.11.2018-08:25) Cumhurbaşkanı Erdoğan Beslenme Uzmanlarını Eleştirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, beslenmeyle ilgili çok farklı açıklamalar yaparak halkın dengesini bozan uzmanları eleştirerek, sağlık ve beslenme konuları hakkında önemli talimatlar verdi. Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde bir araya geldiği Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu'na bağımlılıkla mücadele edilmesi, yerli ilaç oranının artırılması ve israfın önlenmesi için talimat verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni sistem kapsamında oluşturulan 9 kurulla toplantı trafiğini bitirdi. Başkan Erdoğan kurul üyelerinden özellikle beyaz madde ve internet bağımlılığıyla mücadele edilmesi konusunda çalışma yapılmasını istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan son günlerde tartışılan gıda israfının engellenmesi konusunda da çalışma yapılmasını istedi.

YERLİ İLAÇ TALİMATI

Yerli ilaç oranının artırılması için talimat veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Yürütülen yerli ve milli ilaç ve teknoloji çalışmalarının hızlandırılması gerek" mesajı verdi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan son günlerde piyasada beslenmeyle ilgili topluma önerilerde bulunan kişilerle ilgili de eleştiride bulunarak, "Biri çıkıyor 'ekmek yiyin' diyor, biri de 'yemeyin' diyor. Biri 'yağı su gibi için' diyor diğeri başka bir şey. Biri 'bal ye' diyor, biri 'yeme zararlı' diyor. Birçok alanda vatandaşın aklını karıştıran farklı açıklamalar var. Bu işi çözün. Millet tartışmalar arasında kalmasın. Vatandaş doğru bilgiyi alsın" açıklamasını yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal