Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ben Yalnız Değilim, Biz Hep Beraberiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün milletvekillerinin “Sizi yalnızlaştırmaya çalışıyorlar” yorumlarını, “Ben yalnız değilim, biz hep beraberiz. Bugüne kadar pek çok parti kuran oldu. Şimdi sorsam isimlerini hatırlamazsınız” sözleriyle yanıtladı

11.07.2019-09:55 - (Son Güncelleme: 11.07.2019-09:48)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün partisinin genel merkezinde milletvekilleri ile düzenlediği basına kapalı toplantıda, 26 ilden 79 milletvekilinin sorunlarını dinledi.

Aktarılan bilgilere göre milletvekilleri, yeni parti kurulacağı ve AK Parti’den yeni partiye geçişler olacağı iddialarını masaya yatırarak Erdoğan’a, “Sizi yalnızlaştırmaya çalışıyorlar” dediler.

Erdoğan ise yalnız olmadığını, bunun yanlış bir algı olduğunu belirtti.

AK Parti’nin güçlü bir parti olduğunu ifade eden Erdoğan, “Ben yalnız değilim, biz hep beraberiz. Bugüne kadar pek çok parti kuran oldu. Şimdi sorsam isimlerini hatırlamazsınız. Parti kuranların başarısız olduğunu da gördük. Biz yolumuza devam edeceğiz” ifadesinde bulundu.

Toplantıda bazı milletvekilleri Erdoğan’a “Siyasete sizinle başladık, sizinle bitiririz. Sizin yanınızdayız” dedi. Bazı milletvekilleri de “Siz ümmetin liderisiniz. Liderimiz sizsiniz, başka arayışımız olamaz” sözlerini aktardı.

‘BAKANLARI UYARACAĞIM’ 

Milletvekilleri, Meclis’in güçsüzleştirildiği algısı olduğunu ve milletvekilleri olarak bakanlara ulaşamadıklarını da belirttiler. Bir milletvekili, ilinde yarım kalan projelerden bahsederek bürokrasiye takıldıklarını aktardı.

Erdoğan ise bunun üzerine gerekli talimatları ilgili bakanlara vereceğini belirtti. Erdoğan, özelikle vatandaşların sorun ve taleplerinin önemine işaret ederek, bakanlara gereken uyarıyı yapacağını söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal