Cumhurbaşkanı Erdoğan Bedelli Askerlik Tartışmalarına Son Noktayı Koydu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bedelli askerlik tartışmalarıyla ilgili olarak 'kendisi gündemimizde yok, dedikodusu var' ifadesini kullandı.

13.06.2017-12:18 - (Son Güncelleme: 13.06.2017-13:03) Cumhurbaşkanı Erdoğan Bedelli Askerlik Tartışmalarına Son Noktayı Koydu!

Son zamanlarda sıkça konuşulmaya başlanan bedelli askerlik mevzusuna Reis-i Cumhur Erdoğan son noktayı koydu.

Kabinenin gündemine girmediğini belirten Erdoğan, bahse konu olan ifadelerin kendisine ait olmadığını söyledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bedelliyle ilgili olarak, "kendisi yok, dedikodusu var" ifadesini kullandı.

NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, dedikodunun fitilini ateşleyen haberde bedelli askerlikle ilgili soruya, 'Söz vermeyeyim ama Binali Bey'le konuşalım, değerlendirelim' diye cevap verdiği iddia edildi.

Başbakan Binali Yıldırım ve Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, şuana kadar verdikleri demeç de bedelli askerlik için, "Gündemimizde böyle bir durum yok" demişlerdi. fakat bedelli askerlik, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin 'SMA hastaları için destek olması şartıyla' yapmış olduğu teklif üzerine yeniden gündem oturmuştu. Ancak Mustafa Destici'nin bu bedelli askerlik talebine de hükümet kanadından olumlu olmayan cevap gelmişti.

HAYATİ YAZICI'NIN EŞİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN BEDELİ ASKERLİK BEKLEYENLERE MÜJDELİ HABERİ VERDİ

Bedelli askerlik hevesinde olanlar hayal kırıklığı ile karşıladığı açıklamalardan sonra ardından umutları yeniden yeşerten mesaj ise beklenmedik bir yerden geldi. AHaber'in haberine göre, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları kurucu üyesi ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın eşi Selma Yazıcı, İstanbul'da 9 Haziran'da düzenlenen AK Parti İstanbul İl Başkanlığı iftarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aralarında geçen bir diyaloğu sosyal medya hesabından paylaştı.İşte o mesaj...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal