Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bazılarının Nazlandığını Duyuyorum, Bu Bize Yakışmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partililere seslenerek Cumhur İttifakı'na uyulmasının önemi hakkında uyarılarda bulundu.

03.01.2019-09:31 - (Son Güncelleme: 03.01.2019-09:26) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bazılarının Nazlandığını Duyuyorum, Bu Bize Yakışmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Altındağ Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilen 'Yerel Seçim Öncesi Teşkilat, Aday ve Aday Adayları Buluşma Programı'nda partililere seslenerek Cumhur İttifakı'na uyulmasının önemi hakkında uyarılarda bulundu.

Ankara'da yerel seçim öncesi parti teşkilatlarına konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bazı yerlerde bu dönem aday olamayan ya da istediği yerden aday olmayan kardeşlerimin nazlandığı bilgilerini alıyorum. Bir defa AK Parti'ye, AK Parti'liye bu yakışmaz. İsmi üzerinde AK Parti'li' sözlerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan buluşma programında partililere şu şekilde seslendi:

"Cumhur İttifakı'nda kimse kalkıp da çizdiğimiz çizginin dışına çıkamaz. Cumhur İttifakı'nın gereği ne ise tüm arkadaşlarımız, teşkilatlarımız buna uymalıdır.

Uymayanlar olursa kusura bakmasınlar, o zaman kendilerini istirahate davet ederiz. Zira biz bu yolda yürürken bir ittifak oluşturduysak bu ittifak hele hele cumhurun ittifakıysa, bu bir illet, bir zillet ittifakı değil, o zaman hep birlikte çalışacağız, ittifakımızın gereğini de yerine getireceğiz.

Bu bir uzun yolculuk, bu uzun yolculukta birbirimizi kıramayız. Birbirimizle dayanışma içerisinde olacağız.

Dayanışma içerisinde olacağız ki vatanseverlikten, milliyetperverlikten uzak olanlara karşı 31 Mart akşamı cumhur olarak gereken dersi vermiş olalım."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal