Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Başakşehir Şehir Hastanesinin Yanına Metro da Gelecek'

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, videokonferans yoluyla katıldığı Başakşehir Şehir Hastanesi'nin açılışında “Başakşehir Şehir Hastanesinin yanına metro da gelecek. Ulaşımda herhangi bir sıkıntı olmayacak.”ifadelerini kullandı.

20.04.2020-12:49 - (Son Güncelleme: 20.04.2020-15:12)

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, videokonferans yoluyla katıldığı Başakşehir Şehir Hastanesi'nin açılışında önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının satır başlıkları tam olarak şöyledir:

"İKİNCİ ETABI DA MAYIS AYININ 20'SİNDE AÇACAĞIZ"

"Temelini attığımız günden bu yana bu işi başaramayacaklar diyenler çıktı, hamdolsun bu işi başardık ve şimdi ilk etabını bugün açıyoruz, ikinci etabını da mayıs ayının 20'sinde açacağız.

Gelişmiş ülkelerin sağlık sistemlerinin çöktüğü bir dönemde elimizdekinin kıymetini iyi bilmeliyiz. Türkiye bu sürece oldukça avantajlı girmiştir. Kendi kendimize yeterli olmanın, hatta dostlarımıza yardım edebilecek seviyede bulunmamızın seviyesini görüyoruz. Uluslararası kuruluşların anlamını yitirdiği bir dönemde Türkiye kendi ayakları üzerinde durarak gücünü göstermiştir.

Sadece bugüne değil 10 yıl sonrasına da cevap verecek bir yatırım yapıyoruz. Şehir hastaneleri ülkemizin sağlık turizminin de lokomotifi olacak."

“10 ŞEHİR HASTANESİNİ HİZMETE ALDIK”

"Tüm dünyanın hayranlıkla takip ettiği kamu özel işbirliği yöntemiyle hayata geçirdiğimiz proje kapsamında 10 şehir hastanesini hizmete aldık. İnşası devam eden 8 şehir hastanemizin büyük bölümünü bu yıl sonuna kadar, kalanlarını da önümüzdeki yıl hizmete almayı planlıyoruz. Bugün en modern ambulans filolarıdan birine sahibiz. Sağlık hizmetlerinden memnuniyet oranı yüzde 70'lerde. Türkiye sağlık hizmetlerinde bir destan yazmıştır."

“FİRMALARIN VERDİĞİ SÖZ AYDA 5 BİN VENTİLATÖR CİHAZI”

"Koronavirüs salgını sonrası yeniden kurulacak dünya düzeninde ülkemizi hak ettiği yere ulaştırmak için hep birlikte daha çok çalışacağız. İnşallah yeni dönemde, yeni yatırımlarla yeni eserlerle yeni hizmetlerle ülkemizi hep bir adım daha yükseğe çıkartacağız.

Dünya ventilatör noktasında sıkıntılar yaşıyor ama biz bu süreci başarılı bir şekilde atlattık. Firmaların verdiği söz ayda 5 bin ventilatör cihazı. "

“YOLU YARIM YAMALAK BIRAKAN İSTANBUL'UN BİR BELEDİYESİ VAR”

"Buranın yolunu yarım yamalak bırakan İstanbul'un bir belediyesi var. Hemen Ulaştırma Bakanlığımızı devreye soktuk. Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yanına metro da gelecek. Ulaşımda herhangi bir sıkıntısı olmayacak."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal