Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakanlarla Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, coronavirüs kapsamında video konferans aracılığıyla bakanlarla görüştü. Enerji Bakanı Fatih Dönmez, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bor madeninden üretilen el dezenfektanını anlattı.

25.03.2020-12:22 - (Son Güncelleme: 25.03.2020-12:50) Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakanlarla Görüştü

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını 11 Mart tarihinde ülkemizde de görülürken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların salgına karşı koordineli çalışmaları devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu kapsamda, video konferans aracılığıyla toplantı düzenledi. Bakanlarla yapılan toplantıda, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da hazır bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ÇAVUŞOĞLU'NA SOSYAL MESAFE UYARISI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşmesinde, "Bu kadar yakın olmamanız lazım birbirinize. Kaç metre var aranızda. En az 1.5 metre olmalı." dedi. Bakan Çavuşoğlu, Erdoğan'ın bu uyarısından sonra, "Bakanlığımızın en büyük odası burası." cevabını verdi. Bu cevaba gülümseyen cumhurbaşkanı, "Sen yeni inşaatı istiyorsun. Sen yerim dar diyorsun yani." dedi.

"DEZENFAKTANLA AÇIĞI KAPATALIM"

Enerji Bakanı Fatih Dönmez, bor madeninden üretilen el dezenfektanını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tanıttı. Bunun karşısında Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gerçekten söylediğiniz şu dezenfektan hakikaten bu işi gördüğüne göre çok ciddi bir reklam kampanyasına girip şu dezenfektanla bu açığı kapayalım. Bundan bize de bir gönderin. Elimizi mahvetmesin ama." dedi. Erdoğan, Bakan Dönmez'e dezenfektanın ele nasıl uygulanması gerektiği konusunda uyarılarda da bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal