Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakanları Uyardı: Orada Durmayın, Başımıza İş Açmayalım

Ergene Çevre Koruma Projesi törenine video konferans ile bağlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan tünelin önünde bekleyen Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank'ı uyardı.

27.06.2020-16:13 - (Son Güncelleme: 27.06.2020-15:58)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vahdettin Köşkü'nden Ergene Çevre Koruma Projesi, Derin Deşarj Hattı B Tüneli Işık Göründü Merasimi'ne video konferans aracılığı ile bağlandı ve açılışa eşlik etti.

Törende konuşma yapan Erdoğan'ın konuşması bittikten sonra tüneli açmak için kullanılan makine çalıştırıldı. Bu sırada ışığı görmek için bölgede duran bakanları uyaran Erdoğan, "Sayın Pakdemirli ve Varank orada durmayın ezer geçer. Başımıza iş açmayalım." dedi.

Tüneldeki ışığın görünmesinden sonra açıklamada bulunan Erdoğan, "Burada bundan sonraki süreçte birçok tarım ürünü noktasında çok daha sağlıklı yoğun şekilde üretme imkanını Trakya ovasında yakalayacağız. Ergene'nin de dört dörtlük kullanılabilir hale gelmesi bizi mutlu edecektir. 12 bin parçalık bu devasa makineyle yola devam edeceğiz. İşimiz bitmiş değil." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal