Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan'a Destek Mesajı Yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda 'Türkiye olarak hem tüm imkanlarımızla hem tüm kalbimizle sonuna kadar Azerbaycan'ın yanında olmayı sürdüreceğiz' dedi.

15.10.2020-00:08 - (Son Güncelleme: 15.10.2020-01:29) Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan'a Destek Mesajı Yayımladı

Başkan Erdoğan, Tüm imkanlarımızla Azerbaycan'ın yanındayız başlıklı mesajında 'İşgal altındaki Azerbaycan topraklarında uygulanan zulümleri, katliamları ve hukuksuzlukları 30 yıldır görmezden gelenlerin bugün adalet ve hakkaniyet çizgisine gelmelerini beklemek beyhudedir. Yaşadığımız tecrübeler bize, hak almanın ancak söke söke yürütülen bir mücadele sonunda olabildiğini gösteriyor. Türkiye olarak hem imkanlarımızla hem tüm kalbimizle Azerbaycan'ın yanında olmayı sürdüreceğiz' dedi.

'BİR DİĞER MESAJ TÜRK MİLLETİNE'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yayınlanan bir diğer mesajında ise 'Milletimizin beklentilerine cevap verecek kanunların hazırlıklarını titizlikle takip ediyoruz. Tüm bakanlıklarımızı ve kurumlarımızı, milletimizin vekilleri aracılığıyla ilettiği taleplere hassasiyetle yaklaşılması konusunda sık sık ikaz ediyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi, kurucu vasfı ve zengin temsil yelpazesiyle ülkemizin ortak vicdanını da temsil ediyor' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal