Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayda Bebeğin Babasını Aradı

Cumhurbaşkanı Erdoğan enkazdan 91 saat sonra çıkarılan Ayda bebeğin babasını aradı.

04.11.2020-09:22 - (Son Güncelleme: 04.11.2020-09:07) Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayda Bebeğin Babasını Aradı

İzmir'de deprem enkazından 91 saat sonra çıkarılan ve mutfaktaki beyaz eşyaya sığındığı için hayatta kalmayı başaran Ayda, Türkiye'nin umudu olmuştu.

Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan bir açıklama gerçekleştirmiş ve 3 yaşındaki Ayda bebeğe '91 saat sonra gelen mucize' demişti.
Bunun ardından Ayda Gezgin'in babası Uğur Gezgin'in arayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dikkat çeken bir açıklama gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından aktarılan bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Uğur Gezgin'e, eşi Figen Gezgin'in depremde hayatını kaybetmesi dolayısıyla başsağlığı dileğinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Ayda enkazdan çıkarken ben de hüngür hüngür ağladım. Rabbim sabrınızı artırsın. Rabbim Ayda yavrumuzu sizlere bağışladı, bütün millete bağışladı. Hep duadayız. Rabbim ölenlerimize rahmet eylesin, yaralılarımıza şifalar versin.'' ifadelerini kullandı.



Ayda'nın sağlık durumu hakkında son durumu öğrenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Biz her türlü desteğimizle sizin yanınızda olacağız. Sizi yalnız bırakmayacağız. Hiç merak etmeyin.'' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal