Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayar Çekti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Kızılcahamam kampında önemli açıklamalarda bulundu.

06.10.2018-10:51 - (Son Güncelleme: 06.10.2018-11:01) Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayar Çekti!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye tarihinin en büyük ciddi ekonomik saldırılarını yaşamasına rağmen 2 ayı bulmadan durumu büyük ölçüde kontrol altına aldık. Döviz kurunun birden bu şekilde bir artış göstermesini ekonomik nedenlerle izah mümkün değildir" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Milletimizi fırsatçıların insafına bırakmayacağız. Türkiye'yi faiz kur enflasyon şeytan üçgeninden kurtarana kadar her türlü çalışmaları yapacağız.  

Türkiye borcuna sadıktır, yeter ki işi diyet borcuna dönüştürmesinler. İşte o zaman külahları değişiriz. 

Bu can bu tende durdukça hiç kimse Türkiye'yi tekrar uluslararası kuruluşların boyunduruğuna sokamaz. Kendi ayaklarımız üzerinde yükselttiğimiz Türkiye'ye hiç kimse tekrar diz çöktüremeyecektir.

HAİN TERÖR SALDIRISI

Bir ölür bin diriliriz evelallah. 8 şehidimiz mi var? O teröristler şunu bilsin ki bunu en az 800 ile geri ödeyecekler. O deliklerde inlerine gire gire terörün kökünü kazıyacağız. Kandil'de, Sincar'da yok edeceğiz. Durmadan onlar kaçacak biz kovalayacağız. Bu milletin huzurunu, refahını yok etmeye kimsenin gücü asla yetmeyecektir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal