Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa Birliği'nin Sonu Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih Sondaj Gemisi'ni incelemesinin ardından yeni doğalgaz rezervi miktarına ilişkin açıklamada bulundu. Erdoğan, burada yaptığı konuşmasında "Akdeniz'de adil bir tutum takınmazlarsa AB'nin sonunun geldiğinin ilanı olacak" dedi.

17.10.2020-16:50 - (Son Güncelleme: 17.10.2020-17:02) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa Birliği'nin Sonu Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğani Karadeniz'de Tuna-1 lokasyonunda çalışmasını tamamlayan Fatih Sondaj Gemisi'ni ziyaret etti. Gemide incelemelerde bulunan Erdoğan, yeni doğalgaz rezervi miktarını açıkladı. Konuşmasında Doğu Akdeniz'deki gelişmelere de değinen Erdoğan, Avrupa Birliği'ne sert sözler söyledi.

"AB'NİN SONUNUN GELDİĞİNİN İLANI OLACAK"

"Ülkemizin ve Kıbrıs halkının haklarını hiçe sayan hiçbir oldu bittiye izin vermemeye kararlıyız." ifadelerini kullanan Erdoğan, çifte standart sebebiyle AB'nin güvenirliğinin azaldığını vurguladı. Erdoğan, Avrupa Birliği'nin Doğu Akdeniz'deki tutumunu eleştirerek "Tartışmalarda Akdeniz'de adil bir tutum takınmazlar ise bu durum AB'nin sonunun geldiğinin resmen ilanı olacak. Büyük ve güçlü Türkiye bırakana kadar durmayacağız, duraksamayacağız." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal