Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Atları Faytonların Boyunduruğundan Kurtaracaz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin Büyük İstanbul Mitingi'nde Adalar'da atlarında faytonlarda kullanılmasıyla alakalı çok önemli bir müjde verdi.

17.06.2018-19:32 - (Son Güncelleme: 17.06.2018-20:45) Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Atları Faytonların Boyunduruğundan Kurtaracaz'

24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Yenikapı'da Büyük İstanbul Mitingi'nde vatandaşlara seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasın da İstanbul'daki Adalar'da atların faytonlarda kullanılması ve eziyet edilerek can vermesiyle alakalı çok önemli bir müjde vardı.

"ÇALIŞMA YAPIYORUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan adada zulüm gören atlara ilişkin şöyle konuştu:

 "Adalar'da vicdanları yaralayan görüntülere şahit oluyoruz. Bu konudaki gerekli kararı aldıkadalardaki atları faytonların boyunduruğundan kurtarıp özgürlüklerine kavuşturmak için bir çalışma yapıyoruz.’’

"SAKARYA'DAKİ OPERATÖR TUTUKLANDI"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya’da katledilen köpekle alakalı olarak ‘’Sevgili peygamberimizin bir gün yanında sahabilerle giderken yol kenarındabir köpek ölüsü vardı, yanındakiler burunlarını tutuyordu kokudanpeygamberimiz ise dişlerine bakıyordu dişleri ne kadar da güzelmiş diyordu biz böyle bir peygamberin ümmetiyiz ve şimdi yeni düzenlemelerle, işte bu hayvanseverler ister ev ister sokak, bunlar üzerindeki çalışmaları çok daha farklı bir şekilde ele alıp değerlendireceğiz. Biliyorsunuz Sakarya'daki olayla ilgili, köpeği öldüren operatör tutuklandı’’ şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal