Cumhurbaşkanı Erdoğan Anıtkabir'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı, Cumhuriyet'in ilanının doksan yedinci yıl dönümü sebebiyle Anıtkabir'e gitti.

29.10.2020-11:32 - (Son Güncelleme: 29.10.2020-11:45) Cumhurbaşkanı Erdoğan Anıtkabir'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yanındakiler, Aslanlı Yol'dan geçiş yaparak, Atatürk'ün mozolesine gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, üzerinde ay yıldız olan çelengi Atatürk'ün mozolesine bırakmasının akabinden, saygı duruşunda yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

 

Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yanındaki devlet erkanı, Misak-ı Milli kulesine geçiş yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, orada Anıtkabir Özel Defteri'ne şu ifadeleri yazdı:

'Cumhuriyetimizin 97. yıldönümüne kavuşmanın mutluluğunu yaşadığımız bu özel günde bir kez daha huzurunuzdayız.

Zat-ı Alinizi ve Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını milletimizin istiklali ve istikbali uğrunda gözlerini kırpmadan şehadete koşan aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Bize emanetiniz olan Cumhuriyeti ileriye taşımak hedefleri ve hayalleriyle buluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Türkiye bugün demokrasiden özgürlüklere, savunmadan ekonomiye, sağlıktan dış politikaya kadar her alanda başarıdan başarıya koşmaktadır.

Ülkemizin önünü kesmeye yönelik içeriden ve dışarıdan gelen saldırılar mücadele azmimizi güçlendirmekte kararlılığımızı daha da artırmaktadır.

Zaferlerle dolu şanlı mazimizden cesaret alarak birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde ortak geleceğimize doğru yürümeye devam edeceğiz. Ruhun şad olsun. '

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal