Cumhurbaşkanı Erdoğan Anıtkabir Özel Defteri'ne Yazdığı Mesajını Okudu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anıtkabir özel defterini imzaladı. Erdoğan mesajında, Cumhuriyetimizin 95'inci seneyi devriyesinde açılışını gerçekleştirdiğimiz İstanbul Havalimanı tarihe nakşolmuştur. Ruhun şad olsun." dedi.

10.11.2018-09:33 - (Son Güncelleme: 10.11.2018-09:24) Cumhurbaşkanı Erdoğan Anıtkabir Özel Defteri'ne Yazdığı Mesajını Okudu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Erkanı, Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzayan Erdoğan, mesajını okudu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de içlerinde bulunduğu devlet erkanı Anıtkabir'deki törenlere gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı, mesajını okudu:

"Aziz Atatürk İstiklal Savaşımızın Başkomutanı ve Cumhuriyetin kuruluşu olan şahsınızı ölümünüzün 80'inci yıl dönümünde rahmetle anıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'ni dahili ve harici bedhahların ataklarına karşın dünyanın en kuvvetli ve müreffeh devletlerinden biri yapma yolunda kararlılıkla yürüyoruz.

Cumhuriyetimizin 95'inci seneyi devriyesinde açılışını gerçekleştirdiğimiz İstanbul Havalimanı tarihe nakşolmuştur. Ruhun şad olsun."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal