Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Sakarya Aday Tanıtım Toplantısında Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Sakarya Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Ben, CHP'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum; gelin bu oyunu bozun. Cumhur İttifakı var, karşısında da zillet, illet ittifakı var. Bunlara gereken dersi vermemiz lazım. " dedi.

13.01.2019-17:11 - (Son Güncelleme: 13.01.2019-17:12) Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Sakarya Aday Tanıtım Toplantısında Konuştu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sakarya'da gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısında önemli açıklamalar yaptı.

Konuşmasına Sakarya'ya yaptıkları yatırımlardan bahsederek başlayan Erdoğan, "Bakınız, iktidarlarımız döneminde 16 sene, Sakarya'ya 24 kat trilyon yatırım yaptık. Bunu teşkilat olarak kadın, gençlik kolları hep anlatmanız lazım. Bay Kemal'in yatırım falan derdi yok. Onun SSK'da genel müdür olduğu zaman hastanelerin durumu ortadaydı. Şimdi sağlıkta farklı bir dönem yaşanıyor. Bu kaynaklar eğitimde, 3 bin 136 yeni derslik inşa ettik. 9 bin 438 kişilik yurt binalarını hizmete soktuk. Şehrimize ikinci devlet üniversitesini kurduk. 28 bin seyirci kapasiteli stadyumu, sosyal tesisleri inşa ettik. Sakarya'nın şimdi Süper Lig'e çıkması lazım. Stat var ama PTT Lig'de 1'inci sırada, yetmez. Son 16 yılda Sakaryalı ihtiyaç sahiplerine 1,3 kat trilyon tutarında sosyal yardım yaptık. 17 hastane toplam 47 eseri Sakarya'ya kazandırdık Bay Kemal haberin var mı? 6 sağlık tesisimizin inşası da sürüyor. Sakarya Şehir Hastanemiz de ihale sürecinde." dedi.

Konuşmasının bir yerinde CHP'ye gönül veren vatandaşlara da seslenen Cumhurbaşkanı, "Ben, CHP'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum; gelin bu oyunu bozun. Cumhur İttifakı var, karşısında da zillet, illet ittifakı var. Bunlara gereken dersi vermemiz lazım." diyerek CHP seçmenine çağrıda bulundu.

Sakaryalılara istihdam müjdesi de veren Erdoğan, "BMC firması tüm etapları bittiğinde 10 bin kişiye istihdam sağlayacak, 500 milyon dolarlık bir yatırımın ilk adımını attı. Şimdi temelini attığımız ilk kısım 2020'de hizmete girecek. Savunma sanayimizin önemli şirketlerinden olan firmamız hem ülkemizin ihtiyaçlarını karşılamaya hem de ihracata yönelik çalışacak." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal