Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'AK Parti Gündem Takip Etmez, Gündem Belirler'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Başkanları Meclis Toplantısı'nda önemli bir konuşma gerçekleştirdi.

07.12.2019-15:15 - (Son Güncelleme: 07.12.2019-16:16)

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Başkanları Meclis Toplantısı'nda önemli bir konuşma gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın buradaki açıklamaları tam olarak şöyledir:

- Hedefimiz önce bu ülkenin 82 milyon insanın her birinin onunla birlikte tarih ve medeniyet coğrafyamızdaki tüm kardeşlerimizin gönlünde yer edinmektir. Dünyanın neresine gidersek gidelim, bize kucak açılıyorsa işte bu hasbi yaklaşımımız sayesindedir. AK Parti gündem takip etmez, gündem belirler.

- İstanbul Türkiye'nin kaderini belirlemede 1 numaralı şehrimizdir. Zira İstanbul 81 vilayetimizin temsilcilerinin olduğu bir şehirdir. İstanbul'dan ses çıktığı zaman 81 vilayette onun dalgalandığını görüyoruz. İstanbul'un nabzını yakalarsak, Türkiye'nin de nabzını yakalamış oluyoruz. 

-Türkiye son 17 yılda tarihinin en büyük sıçramalarını yaşarken aynı zamanda tarihinin en büyük saldırıları ile karşı karşıya kalmıştır. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal