Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya 7. Olağan İl Kongresinde Açıklamalarda Bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Malatya 7. Olağan İl Kongresinde açıklamalarda bulundu.

25.10.2020-15:38 - (Son Güncelleme: 25.10.2020-16:41) Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya 7. Olağan İl Kongresinde Açıklamalarda Bulundu

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollandalı milletvekilinin ırkçı paylaşımlarına ilişkin, 'Faşizm bizim kitabımızda yok, sizin kitabınızda var. Bizim kitabımızda sosyal adalet var.' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan ifadeler:

'FRANSA'NIN BAŞINDAKİ ZAT ŞAŞIRMIŞ! YATIYOR, KALKIYOR ERDOĞAN'LA UĞRAŞIYOR'

'Dünyanın pek çok yerinde ve bölgemizdeki tüm ülkelerde de benzer mücadeleler yaşandı. Bu ülkelerin bir kısmında kendi tarihine, inancına, kültürüne yabancı, hatta husumet besleyen yönetimlerin yol açtığı felaketlere şahit olduk. İşte şu son zamanlarda Fransa'nın başındaki zat, şaşırmış yatıyor, kalkıyor Erdoğan'la uğraşıyor. Ya önce sen kendine bir bak, nereye gidiyorsun bir ona bak. Dün Kayseri'de de söyledim, bu bir vaka onun için bir hakikaten kontrolden geçmesi lazım.

'YA BİR DEFA HADDİNİ BİL, HADDİNİ!'

Bir de Hollanda'da bir milletvekili müsveddesi var. O da kalkmış bizimle ilgili yine bir şeyler yapıyor. Ya bir defa haddini bil, haddini bil. Kiminle yol yürüdüğünü hiç hesaba ettin mi? Haddini bileceksin faşizm bizim kitabımızda yok. Faşizm sizin kitabınızda var. Faşizmi Almanya'da, İtalya'da yaşadık. Nazizm'i yaşadık, siz onlarla yürüdünüz. Ama bizim kitabımızda ne faşizm ne Nazizm, bizim kitabımızda sosyal adalet var. Biz bu sosyal adaletle yol yürüyoruz.

'BİZ KABİLE DEVLETİ DEĞİLİZ, BİZ TÜRKİYE'YİZ'

Akdeniz'de haksızlığı ve hukuksuzluğu açıkça ortada olan girişimlere karşı hamleler geliştirirken, tehdit derecesine varan engelleme çabalarına maruz kaldık. Kafkasya'da kendi topraklarını savunan Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanında yer aldığımız için suçlandık. İşte şimdi duyuyorum bazı Amerikalılar çıkıyor İlham kardeşimi arıyor ve diyor ki "Biz sizin yanında kimin yer aldığını biliyoruz. Erdoğan var, Türkiye var. Biz Türkiye'ye de yeri gelir yaptırım uygularız." Ya sen kiminle dans ettiğinin farkında değilsin ya. Yaptırımın neyse geç kalma yap. Biz sizden F-35 için adım attık, paramızı ödedik siz F-35'lerimizi vermediniz, vermiyorsunuz. Bizi tehdit ettiniz, 'S400'leri Rusya geri gönderin' dediniz. Ya biz kabile devleti değiliz, biz Türkiye'yiz Türkiye.

Zalim Esed işine gelenleri davet edebilir ama biz orada o mazlum milletin davetiyle varız. Terörle mücadeleden sınır ötesi harekatlarımıza kadar hiçbir konuda milletimizin başını yere eğdirecek bir yanlışımız olmadı, olmayacak.

'ELLERİNDEN GELSE TÜRKİYE'Yİ BİR KAŞIK SUDA BOĞACAKLAR'

Avrupa'da yükselen ırkçılığı ortaya çıkardığımız için bizi hedef haline getirdiler. Tek gayemiz inancımızın gereğini yerine getirmek. Türkiye, mazlumların hamisi, hakkın ve haklının destekçisi olarak gönüllerde taht kurmuştur. Bundan sonra da sorumluluklarımızın gereğini yapacağız. Ne yaparlarsa yapsınlar bu kutlu yürüyüşünü durduramayacaklar.

Ellerinden gelse Türkiye'yi bir kaşık suda boğacaklar. Heveslerini kursaklarında bıraktık. Yeni sinsiliklerle karşımıza çıkıyorlar.

'15 ARALIKTA KÖMÜRHAN KÖPRÜSÜ'NÜ TRAFİĞE AÇIYORUZ'

Buradan müjdeyi verelim. 15 Aralık'ta Kömürhan Köprüsü'nü trafiğe açıyoruz.

Son dönemde gücümüze yönelik saldırıların arttığını görüyoruz. Daha önce de olduğu gibi milletimiz bu sinsi tuzağı boşa çıkardı. Fitne, fesat ve bencillik bataklığına saplananların sonu hüsran olacaktır. Birbirimizi makam, mevki için değil, Allah için seveceğiz. Çok çalışacağız, çok gayret edeceğiz.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal