Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğu Akdeniz Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kıta sahanlığımızda haydutluğa asla boyun eğmeyeceğiz, yaptırım ve tehdit dili karşısında geri adım atmayacağız." dedi.

15.08.2020-18:40 - (Son Güncelleme: 15.08.2020-20:12) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğu Akdeniz Açıklaması

Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıklar;

Yarın Ayderi gezip göreceğiz, ne durumda olduğunu yerinde denetleyeceğiz. Ayder ciddi bir çekim alanı olacak, yolları ve alt yapısı büyük ölçüde bitmiş vaziyette.

Rize Havalimanı'nı 2022'ye yetiştireceğiz, bunlar Rize'ye Artvin'e geliş gidişleri çok rahatlatacak.

'YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR...'

Yolumuza çıkartılan engellere takılıp kalmayacağız, yapacak çok işimz var. Biz milletin emanetini sırtında taşıyan bir davayız, milli iradenin üzerinde bir güç tanımadık, tanımıyoruz.

'BOYUN EĞMEYECEĞİZ'

Döviz kurundan, faizden, terörden, ülkemizin tökezlemesinden medet uman CHP zihniyetindeki muhterislere boyun eğmeyeceğiz.

Türkiye'nin gerek sahadaki gerekse masadaki gücü artık rakiplerimiz tarafından bile kabullenilmektedir. Bugüne ne bölgemizde ne de Akdeniz, Ege ve Karadeniz'de ülkemizin yer almadığı bir denklemin başarı şansı yoktur.

YUNANİSTAN VE FRANSA'YA ÇOK SERT UYARI

İki gün önce Merkel ile bir görüşmem oldu. Türkiye'ye yapılan saldırılar karşısında hep yumuşatıcı olduk. Ancak Yunanistan bizim yaklaşımımıza aynı şekilde cevap vermiyor. Aynı şekilde devam ederlerse gereğini yaparız.Kıta sahanlığımızda haydutluğa asla boyun eğmeyeceğiz, yaptırım ve tehdit dili karşısında geri adım atmayacağız.

'SEVR'İ NASIL YIRTIP ATTIYSAK...'

Oruç Reis 23 Ağustos'a kadar faaliyetlerine devam edecek. En küçük tacizde bulunulması halinde gereken cevabı vermekten asla çekinmeyeceğiz.Bir asır önce vatanımızı parçalamayı hedefleyen Sevr'i nasıl yırtıp atmışsak bugün de 'Mavi Vatan'ı aynı kararlılıkla koruyacağız

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal