Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkça Söyledi: Ani Baskınlar Yapılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, stokçuluk yapanlara çok sert çıktı. Erdoğan, "Stokçuluk yapanlar başladı. Ani baskınlar olacak. Stokçulara bunun hesabı sorulacak" dedi.

14.09.2018-13:11 - (Son Güncelleme: 14.09.2018-13:06) Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkça Söyledi: Ani Baskınlar Yapılacak

Partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıkalamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dövizdeki artışı fırsat görerek stokçuluk yapanlar için, "Stokçuluk yapanlar başladı. Ani baskınlar olacak. Stokçulara bunun hesabı sorulacak. Benim esnafım stokçular nedeniyle iş yapamıyor. Haksız kazanç sağlamak isteyen simsarlara meydanı bırakmayız" dedi.

OKUL KİTAPLARI KONUSU

Okul kitaplarının basılamadığı doğrultusundaki iddiaları da net bir dille yalanlayan Erdoğan, "Okul kitapları meselesinin de bakanımızla görüştüm çözdük. Bu ülkede çözülemez bir problem yok. 2002'den beri ülkemizde meydana gelen her şeyin sorumluluğu bize aittir. Bizi teğet geçer demiştik, geçti mi? Geçti. Allah'ın izni ile şimdi de öyle olacak" biçiminde konuştu.

"SİMSARLARA MEYDANI BIRAKMAYACAĞIZ"

Manipülasyon yaparak devleti köşeye sıkıştırmak isteyenlere meydanı bırakmayacaklarını ifade eden Erdoğan, konuşmasını şöyle devam ettirdi: "Temaslarımız var. Diğer devlet liderleriyle görüşüyoruz. Devleti bu tür manipülasyonlarla köşeye sıkıştırmak isteyen simsarlara meydanı bırakmayız. Bu dönemi her alanda millileşme adımını güçlendirme olarak düşünüyoruz. Diğer krizde ne demiştik... Bizi teğet geçecek demiştik. Şimdi de inşallah aynı şey olacak."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal