Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin Tehdidini Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ile yaşanan kriz hakkında konuştu. Erdoğan, "Brunson'u Saat 18.00'e dek vereceksiniz." tehdidini duyurarak, "Burası çatladıkapı ülkesi değil, burası Türkiye" dedi.

11.08.2018-18:15 - (Son Güncelleme: 11.08.2018-18:18)

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'nin "Brunson'u Saat 18.00'e dek vereceksiniz." tehdidini duyurarak "Burası çatladıkapı ülkesi mi? Burası Türkiye Türkiye. Ne yapıyorsunuz. Biz besleme değiliz, ayakları üstünde dimdik duran 81 milyonluk bir Türkiye'yiz." dedi.

"BURASI ÇADLIKAPI ÜLKESİMİ, BİZ BESLEME DEĞİLİZ!"

Bu kumpas önümüze geldiği zaman biz, 'Ölürüz de böyle bir istiskale, aşağılanmaya rıza göstermeyiz' dedik. Tehdit ediyor ya. 'Saat 18.00'e dek, yarın akşam, vereceksiniz.' Burası çatladıkapı devleti mi Burası Türkiye Türkiye. Ne yapıyorsunuz? Biz besleme değiliz, ayakları üstünde dimdik duran 81 milyonluk bir Türkiye'yiz.

''ORTADA KRİZE GİREN, BATAN BİR ÜLKE YOK''

15 Temmuz'dan bir gün evvel 2,8 olan dolar kurunun dünden itibaren 6 lira üstünde olamaz. Bütün büyük yatırımlarımızı yapıyoruz, ortada krize giden, batan bir devlet yok. Ekonominin gerçek halini problemleri ile, başarıları ile biliyoruz. İşadamları ile her gün görüşüyoruz. Benim işadamlarım Kılıçdaroğlu değil ki.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal