Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Ziyaretini Değerlendiriyor

ABD ziyareti hakkında soruları yanıtlayan Erdoğan, "Üzüldüğümüz şey şu, bir teröristle bir başka teröristi bir araya getirerek bundan medet ummak" sözlerine yer verdi.

09.12.2019-21:58 - (Son Güncelleme: 09.12.2019-22:07)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TRT'de canlı yayınında önemli konuşmalarda bulunuyor. ABD ziyareti hakkında soruları yanıtlayan Erdoğan, "Üzüldüğümüz şey şu, bir teröristle bir başka teröristi bir araya getirerek bundan medet ummak" sözlerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması şu şekilde:

TRUMP'A İZLETİLEN TERÖRİST FERHAD ABDİ ŞAHİN VİDEOSU

Biz bu videoyu Trump ve 5 tane Senatör ile ayrıca Bakanlar vardı, hepsiyle paylaştık. Orada güzel bir hava oluşturdu, bakın bu adam yüzlerce, binlerce Türk vatandaşının ölümüne neden olmuş bir teröristtir. Böyle biriyle bir araya gelmek, bizim onu aracı olarak kabul etmemiz mümkün değildir.

Üzüldüğümüz şey şu, bir teröristle bir başka teröristi bir araya getirerek bundan medet ummak. Üzücü olan bu. NATO'da da gündeme gelen şey buydu. Teröristin dini, milleti, vatanı kesinlikle yoktur. Peki, bu teröristlerden biz ne bekliyoruz. NATO diyor ki, 'Biz terörü yok edeceğiz.' Böyle mi yok edeceğiz?

Esasında bizim bu teröristi gördüğümüz, bulduğumuz yerde etkisiz hale getireceğimizi söyledik.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal