Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'te Ülkemizde Demokrasi Şöleni Yaşatalım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'da yaptığı konuşmada "31 Mart'ta ülkemize demokrasi şöleni yaşatalım bir kez daha. Cumhur İttifakı’nın adayını en ufak bir tereddüte düşmeden destekliyoruz." ifadelerini kullandı.

21.02.2019-18:35 - (Son Güncelleme: 21.02.2019-18:24) Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'te Ülkemizde Demokrasi Şöleni Yaşatalım

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'da partisinin düzenlediği mitingde vatandaşlara hitap etti.

MANİSA'YA ÖVGÜ

Konuşmasına Manisa'nın önemine değinerek başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Manisa Evliya Çelebi'nin ifadesiyle müzeyyen bir şehirdir. Manisa mimarimizin nadide eserleri ile süslenmiş olduğu için müzeyyen denmiştir. Manisa ilmini, irfanını, edebini, ahlâkını Merkez Efendi'den almış bir şehirdir." dedi.

YATIRIMLAR

Manisa'ya AK Parti'nin yaptığı yatırımlardan söz eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'yi 3,5 kat büyütürken şehirlerimizi eşi benzeri olmayan eserlerle tanıştırdık. Son 17 yılda Manisa'ya 27 katrilyon lira yatırım yaptık." diye konuştu.

"DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞATALIM"

31 Mart'la ilgili çağrıda bulunan Cumhurbaşkanı, "31 Mart'ta ülkemize demokrasi şöleni yaşatalım bir kez daha. Cumhur İttifakı’nın adayını en ufak bir tereddüte düşmeden destekliyoruz. Zillet ittifakına da gereken dersi veriyoruz." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal