Cumhurbaşkanı Erdoğan: '26. Dönem TBMM İkinci Kurucu Meclistir'

Yeni teşkilatların 24 Haziran seçimlerinde kendilerini kanıtlayacaklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’26. Dönem TBMM ikinci kurucu Meclistir’’ diye konuştu.

17.05.2018-22:34 - (Son Güncelleme: 17.05.2018-23:01)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti milletvekilleri ile gerçekleştirdiği iftar programında bir araya geldi. İftar programında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti milletvekilleri ve milletvekili aday adaylarının Salı günü alanlara ineceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"26. DÖNEM TBMM İKİNCİ KURUCU MECLİSTİR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’Benim gözümde 26. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi, I. Meclis'ten sonraki ikinci kurucu meclistir. Gelen kamuoyu araştırmalarımız hamdolsun iyi. Ancak araziyi de iyi tahkim etmemiz lazım’’ diye konuştu.

"YENİLENEN TEŞKİLATLARIMIZ BU SEÇİM KENDİLERİNİ İSPAT EDECEK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Yenilenen teşkilatlarımız için bu seçim, kendilerini ispat edecekleri, gösterecekleri bir seçim olacaktır’’ dedi.

"MİLLETVEKİLLERİMİZ SALI GÜNÜ SAHAYA İNECEK"

24 Haziran seçimlerine ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Salı gününden itibaren tüm milletvekillerimiz ve milletvekili adaylarımız sahaya inecek ve gece gündüz çalışmaya başlayacak. Partilerde yapılan görevler bir bayrak yarışıdır. Bu süreçte aramıza yeni arkadaşlarımız da katılacaktır’’ ifadelerini kullandı.

"HERKESİN GÖZÜ 24 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE"

İngiltere seyahatine ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’İngiltere temaslarım sırasında gördüm ki, herkesi gözü 24 Haziran seçim sonuçlarında. Hâlâ 'Türkiye'de ne olur?' derdindeler’’ dedi.

"İNGİLTERE'DE ÇOK DUYGULANDIM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan İngiltere'de yaşayan Türklerin ilgisine dair  "Bugün çok duygulandım. PKK'lılar gösteri yapıyorlardı. Bizi sevenlerde orada onlar da onların karşısına dikiliyordu. Bir hanım kardeşimizin elinden bayrağı almak isteyen bir kitapsız, imansız çıktı ama o hanım kardeşimiz bayrağımızı ona kaptırmadı. Bugün kendisini telefonla aradım tebrik ettim. Sen bu asrın Nene Hatun'u, Şerife Bacısısın dedim. O ahlaksız, bir bayana o şekilde saldırdığı halde bayrağı ona teslim etmiyor’’ ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal