Cumhurbaşkanı Adayı Perinçek'ten Seçimle İlgili Açıklamalar

Vatan Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, FOX TV'deki Liderler FOX'ta programına konuk oldu. Perinçek burada seçimle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

14.06.2018-13:20 - (Son Güncelleme: 14.06.2018-13:05) Cumhurbaşkanı Adayı Perinçek'ten Seçimle İlgili Açıklamalar

Liderler FOX'ta programının bu haftaki konuğu Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek oldu.

Gazeteciler Fatih Portakal, İsmail Küçükkaya, Doğan Şentürk, Sedat Bozkurt ve Tülay Ünal Öçten sordu, Doğu Perinçek cevapladı.

İşte, Perinçek'in konuşmasından satır başları:

'BU YARGI AMERİKAN GLADYOSUNU TEMİZLİYOR'

"Türkiye büyük bir vatan savaşına girdi. Türkiye, onlara legal olanaklar tanıyarak terörü bitiremez.

70'lerde Deniz Gezmişleri asan, Doğan Avcıoğlu'nu hapse tıkan, 80'lerde 650 bin solcuyu hapse gönderen bir yargı vardı, şimdi PKK'yı FETÖ'yü içeri tıkan bir yargı var.

Türkiye'nin önümüzdeki dönemine bakıyorum ve FETÖ'nün PKK'nın üstüne gitmeleri için savcılarımızı cesaretlendiriyorum.

70 bin terörist içerde; bunlar FETÖ, PKK ve IŞİD'li. Bu yargı Amerikan gladyosunu siliyor, önemli olan bu.

ABD, İsrail, Türkiye'de de FETÖ'cüler ve PKK'lılar, Türk milletinin isteklerini yapan yargıya karşı çıkıyor. Buna destek olmak yerine neden karşı çıkıyoruz?

'ERDOĞAN DA, İNCE DE ATLANTİKÇİ'

2. tura kalırsa İnce'ye oy vermem demedim. 2. tura biz kalacağız dedim. Biz hiçbir biçimde PKK ve FETÖ'nün tarafında olmayacağız dedik. Şimdi de aynısını söylüyorum.

Erdoğan da İnce de sistemin içinde debelenmektedir. İnce ile Erdoğan arasındaki seçimi bir felaket olarak tanımlıyorum. Türkiye bu çıkmazlardan Atatürk devrimi ile kurtulacaktır. Atatürk istikameti içinde bu iki alternatif de yok. İkisi de Atlantikçi.

Norveç'te tatbikat oluyor, hedefte Atatürk ve Cumhurbaşkanı var. NATO bizim düşmanımız. ABD, PKK'ya binlerce tır silah gönderiyor. NATO neden Akdeniz'de bana karşı tatbikat gerçekleştiriyor. De Gaulle bunu vaktinde söyledi. NATO demek ABD demektir diye.

Türkiye'yi bugün kim tehdit ediyor? ABD, PKK'ya silah sağlıyor, Doğu Akdeniz'de devletimize karşı bir ortaklık kuruyor, Türkiye'de bir Kürdistan kurmak arzuluyor. Almanya, Fransa, bizim ticaret partnerlerimiz. Onları ayrı tutuyorum. Genel bir batı düşmanlığı değil bu. ABD ile onların arasında ihtilaf var.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal