Cumhur İttifakı İşbirliğinde Sona Yaklaşıldı

AK Parti ve MHP 31 Mart'ta gerçekleşecek iş birliği için çalışmaların sonuna yaklaştı. Cumhur İttifakı'nın gerçekleştireceği ortak miting Yenikapı'da yapılacak.

07.01.2019-10:57 - (Son Güncelleme: 07.01.2019-10:42) Cumhur İttifakı İşbirliğinde Sona Yaklaşıldı

AK Parti ve MHP 31 Mart'ta gerçekleşecek iş birliği için çalışmaların sonuna yaklaştı. Kamuoyuna duyurulacak program öncesi iki partinin sahada ne şekilde çalışacağı da kesinleşmeye başladı. İstanbul'da yapıldığı gibi adayların yaptığı toplantılarda her iki partinin üyeleri de yer alacak. Bundan önce Ankara ve Adana'da gerçekeleştirilmesi düşünülen ortak mitingin İstanbul'da Cumhur İttifakı'nın temelini meydana getiren Yenikapı'da da yapılması planlanıyor.

30 BÜYÜKŞEHİRDE BİRLİKTE HAREKET EDİLECEK

İstanbul'da yapıldığı gibi adayların yaptığı toplantılara her iki partinin üyeleri de gelecek. İttifak gerçekleşecek olan 30 büyükşehirde birlikte hareket edilecek. Çalışmalarda ittifakın siyasi birlikle sınırlı olmadığı, devletin ve milletin bekası için beraber hareket edildiği hatırlatılacak. Birlik ve beraberlik ruhu tam anlamı ile  sahaya yansıtılacak. Adayların Cumhur İttifakı'nın adayı olduğu benimsenecek ve ittifakın adayına oy istenecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal