Cübbeli Ahmet'ten Trump Yorumu: Allah'ın Tokadı

Halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den Trump açıklaması geldi. Cübbeli, "Trump Allah'ın tokadıdır" dedi.

15.10.2018-16:54 - (Son Güncelleme: 15.10.2018-16:48) Cübbeli Ahmet'ten Trump Yorumu: Allah'ın Tokadı

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, 6 Ekim'de "Lalegül TV"de ekranlara gelen "Bursa Sohbetleri"nde, "Trump Allah'ın tokadı" sözünü kullandı.

TRUMP, BRUNSON KARARINDAN MEMNUN OLDUĞUNU BELİRTMİŞTİ

Türkiye ile ABD arasında, özellikle ABD'li Rahip Andrew Brunson üstünden tansiyon artmış, ABD Başkanı Donald Trump Türkiye'ye yaptırım uygulama kararı vermişti. Kamuoyunda ABD karşıtlığı ve Trump protestoları yapılmıştı.

Cuma günü, Andrew Brunson hakkında yurt dışı ve adli kontrol şartı kaldırılmıştı. Kararın sonrasında Brunson ABD'ye gitmişti. Trump verilen karardan memnun olduğunu ifade etmişti.

CÜBBELİ AHMET: TRUMP ALLAH'IN TOKADI

Cübbeli Ahmet Hoca sohbetinde, ekonomik problemleri, zamları "Trump yapıyor" diyenlere yanıt verdi. Cübbeli, "Göz göre göre dilimizi değiştirecekler çıt çıkaran da yok. Ondan sonra Allah da veriyor zamı, veriyor enflasyonu, develasyonu... Kimsenin bir şey anladığı yok, ne oluyor? Trump yapıyor. Ne Trump yapıyor senin nefsin yapıyor nefsin. Trump, Allah'ın tokadı" diye söyledi.

KAFALARINA BOMBA YEMEDEN FETÖ'YÜ ANLAMADILAR

Cübbeli açıklamasının devamında da dikkat çeken açıklamalar yaptı. Cübbeli, "Biz bunları on yıl evvelden ifade ettik. Kafalarına bomba düşmeden FETÖ'yü anlamadılar" dedi.

Cübbeli, "Dine müdahale, ehli hizmete müdahale, alimleri hor görme hakir görme, kaderi inkar eden ve dinde reform gerçekleştirmek isteyen ilahıyatçılara yol verme büyük bir bela getirir. Bu bela bu memleketi yakacak derecede büyüktür. Bu tehlikeyi tahmin ediyorum ve size haber veriyorum." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal