Cübbeli Ahmet Hoca Yoğun Bakımda!

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, kalbinden ameliyat oldu. Ünlü'nün yoğun bakımda tutulduğu bildiriliyor.

23.11.2018-14:29 - (Son Güncelleme: 23.11.2018-14:53)

Halk arasında Cübbeli Ahmet olarak bilinen ve zaman zaman yaptığı şaşırtan çıkışlarla isminden söz ettiren Ahmet Mahmut Ünlü, yoğun bakımda tutuluyor.

KONTROL ALTINDA TUTULUYOR

Kalbinin iki damarında tıkanıklık belirlenen Cübbeli Ahmet, gerçekleştirilen ameliyatın sonrasında kontrol altında tutuluyor. Mesele ile alakalı gerçekleştirilen açıklamada "Elhamdülillah şimdi kendisi iyi, biraz yoğun bakımda müşahede altında kalacak" sözlerini kullandı.

"OPERASYON BAŞARILI GEÇTİ"

Cübbeli Ahmet'in Instagram sayfasından yayınlanan açıklama;

"Hocaefendi'nin Sağlığı İle Alakalı Duyuru!

Allâh-ü Teâlâ'ya sonsuz hamd-ü senâlar olsun. Kalbinin iki damarında 80 seviyesinde tekrar tıkanıklık meydana gelmiş, bu nedenle iki adet stent takıldı, ancak damarları çok sert olduğu için beş adet balon yapılmak mecburiyetinde kalmakla birlikte operasyon başarılı oldu. Elhamdülillah şimdi kendisi iyi, yoğun bakımda müşahede altında kalıyor."

SEVENLERİNDEN DUA İSTEDİ

Ahmet Mahmut Ünlü, gireceği ameliyat öncesinde sosyal medya sayfasından mesaj paylaştı ve sevenlerinden dua talep etti: "Cübbeli Ahmet Hoca Efendi 35 yıldır birinci tip şeker hastasıdır. Bunun sonucunda 2006 senesinde Bypass olmuş 2008 senesinde de Stent takıldı. Diğer şah damarlarında da Stent vardır. Mûtad olarak yaptırdığı takipler esnasında efor testi yapılırken gene kalbinin bazı yerlerinde kanın az gitmesi gibi tespitler meydana gelince doktorlar Anjiyo olmasına karar verdiler.

Ancak şeker hastalığı sebebi ile böbrekleri de çok iyi olmadığı için böbrekleri Anjiyoya hazırlamak için Anjiyo yarına ertelenmiştir. Sizlerden duâ istemektedir. İnşâallâh durumunda tehlikeli bir hal görünmüyor. Lakin hiçbir vakit sizin duânızdan müstağnî olamaz. Siz sevenlerinden dinimize, ehli sünnete ve sizlere daha nice senelere sıhhatle hizmet edebilmesi için duâ bekliyor."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal