CTE Personel Alım Sonuçları Açıklanıyor

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nün personel alımı için aldığı başvuru sonuçları bugün açıklanacak. Başvurular ile alakalı tüm detaylar haberimizde.

27.06.2018-12:39 - (Son Güncelleme: 27.06.2018-12:33) CTE Personel Alım Sonuçları Açıklanıyor

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü minimum lise mezunu adaylar içinden personel alımı için başvurularını geçen haftalarda almıştı. İlana başvuru yapan kişiler, 27 Haziran gününün gelmesi ile beraber başvuru sonuçlarını incelemeye başladı. Biz başvuru sonuçlarını merak eden adaylar için bu haberimizi yazdık.

ALIM YAPILAN PERSONELLERİN KADRO DAĞILIMI

CTE tarafından açıklanan ilanda istihdam edilecek 7467 tane kamu personelinin alınacağı kadrolar ve pozisyon dağılımları şu biçimde verildi: 6.681 infaz ve koruma memuru, 49 büro personeli (ceza infaz kurumu kâtibi), 223 diğer sağlık personeli (sağlık memuru), 185 teknisyen, 266 destek personeli (şoför), 42 destek personeli (aşçı), 21 destek personeli (kaloriferci).

BAŞVURU SONUÇLARI

Açıklanan kamu personeli alım ilanının başvuru sonuçları bugün belli olacak. Alım yapan adalet komisyonlarının resmi internet sayfasında duyurulacak sonuçlar ile mülakata çağrılacak adayların isimleri netleşecek.

KPSS puan sıralamasına göre adaylar mülakatlara ve uygulama sınavlarına davet edilecek. Mülakata gireceklerin listesi başvuru gerçekleştirdiğiniz komisyonun internet sayfasından açıklanacak.

KAÇ KATI ADAY MÜLAKATA ÇAĞRILACAK?

CTE personel alımında mülakata davet edilecek adaylar ile alakalı ayrıntılar şu biçimde; İnfaz Koruma Memuru istihdamı için alınacak sayının 10 katı aday boy-kilo ölçümüne davet edilecek. Katip kadrosu için ise istihdam edilecek sayının 20 katına dek aday uygulama sınavına davet edilecek. Şoför kadrosu için de uygulama sınavına alınacak sayının 10 katı, diğer kadrolar için de alınacak sayının 5 katı kadar aday mülakatlara davet edilecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal