Çorum'daki Mezarlıkta Ağlayan Gizemli Kız Yakalandı

Çorum'da geceleri bir mezarın başına gidip sabaha kadar ağlamasıyla ve kimsenin onu yakalayamaması ile gündem olan gizemli kız dün gece tekrar ortaya çıktı. Ancak güvenlik görevlileri bu sefer kızı yakaladı.

26.05.2018-08:44 - (Son Güncelleme: 26.05.2018-10:05)

ÇORUM'da gece vakti Ulu Mezarlık’a gidip Fatma Çiftçi’ye ait mezarın yanında konuşup ağlamasıyla gündemi meşgul eden gizemli kız dün gece tekrar görüldü. Güvelik görevlileri tarafından ele geçirilen 17-18 yaşlarındaki genç kız, "Ne olur beni salın da gideyim'' dedi.

Çepni Mahallesi’ndeki Ulu Mezarlık güvenlik görevlileri, 26 Nisan gecesi siyah kıyafetli, ayağında kırmızı ayakkabıları olan bir genç kızın mezarlığa giderek Fatma Çiftçi’ye ait mezarın yanı başında konuşup ağladığını belirledi. Birkaç gün peş peşe gene aynı mezarın başına giden genç kız için yetkililer, ’Her gece oraya gidip niçin ağlıyorsun, sorunun ne? Yardımcı olalım, bize not bırak’ yazılı kağıdı koydu.

Yetkililerin ihbarı üstüne polis birimleri harekete geçti. Birimler, genç kızı ele geçirmek için mezarlıkta tedbir aldı. Çorum Belediyesi de mezarlıkta Fatma Çiftçi’nin mezarına bakan bir biçimde bir ağaca güvenlik kamerası koydu. Fakat tüm uğraşlar neticesiz kaldı.

'GİZEMLİ KIZ' EFSANE OLDU

Olayın ortaya çıkmasının sonrasında 'gizemli kız', Türkiye’nin konuştuğu olay oldu. Olay, günlerce görsel ve yazılı basında geniş yer aldı. Genç kızı yakalayabilmek için Çorum ve çevre şehirlerden akın akın insanlar mezarlığa gitti. Halk, genç kızın başında konuşup ağladığı Fatma Çiftçi’ye ait mezarın başında dualar etti.

Polis birimleri, mezarlık ve çevresinde güvenlik tedbiri alırken, seyyar satıcılar da yoğunluk sebebiyle bölgede tezgah açtı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal