Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Çorum'da Mezarda Ağlayan Kız Bulundu

Çorum’da Ulu mezarlıkta mezarın başında ağlayan ve 5 gece sürekli buraya gelen kız sonunda bulundu.

11.05.2018-14:56 - (Son Güncelleme: 11.05.2018-14:41) Çorum'da Mezarda Ağlayan Kız Bulundu

Fatma Ç. Ye ait mezarın başında konuşup, ağlayan genç kızın kendi evinde bulunduğu iddia edildi. İsmi açıklanmayan kızın ruhsal sorunlar yaşadığı aktarıldı. Gizemli kızın hastanede tedavi ettirildiği bunun sonrasın da ise emniyette sorgusu alında ve yakınlarına teslim edildiği belirtildi.

Çorum’un Çepni Mahallesi’nde bulunan Mezarlık’ta görevli olan bekçiler, 26 Nisan 2018 gecesi, üzerinde siyah kıyafeti ve ayağında kırmızı ayakkabıları olan bir genç kızı mezarlığın içinde Fatma Çiftçi isimli bir mezarın başında ağlamasını fark ettiler ve kıza müdahale etmek için gittiklerinde kızın ortadan kaybolduğunu gördüler.

O dönem her gece gelen kızı yakalama çabaları boş çıkınca bölgeye kamera takılmasının ardından bide not bırakıldı. Fakat herhangi bir ize rastlanması mümkün olmadı

EVİNDE BULUNDU

Günler boyu çorum halkı ve polis ekipleri mezarlık çevresinde adeta nöbet tuttular. 26 nisan dan beri binlerce vatandaş ta mezarlığı ziayrete geldi.

Geçtiğimiz gün yeniden mezarlığa geldiği iddia edilen genç kız güvenlik kameralarına takıldı ve akabinde kimliği polis ekipleri tarafından tespit edildi. Kim olduğu belirlenen genç kızın evinde arama yapan polis ekipleri onu buldu ve hemen ruhsal sorunları olduğu nedeniyle tedavi ettirildi. Gizemli kızın kim odluğu konusunda herhangi bir açıklama yapılmazken emniyette sorgusu yapıldıktan sonra ailesine tekrar teslim edildi.

Ortaya çıkan daha ilginç bir durum ise genç kızın daha önceleri de sürekli olarak mezarlığa gidip aynı mezar başında ağladığı, ailesinin ve yakınlarının da devamlı mezarlığa gidip gizemli kızı mezarlıktan alıp evine götürdüğü ifade edildi.

Gizemli kızın kim olduğu konusunda bir açıklama yapılacak mı önümüzde ki günlerde göreceğiz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;