Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Çorum'da Kızın Gelip Ağladığı Mezara Ziyaretçiler Akın Etti

Çorum’da genç bir kızın geceleri gelip başında ağladığı mezara bugün bölge halkı akın etti. Çorum sakinleri mezar başında dua okudu.

03.05.2018-16:38 - (Son Güncelleme: 03.05.2018-16:30) Çorum'da Kızın Gelip Ağladığı Mezara Ziyaretçiler Akın Etti

Çorum'da, geceleri Ulu Mezarlık'a gelerek Fatma Ç.’ye ait mezarı başında ağlayan genç kız, şehirde en çok konuşulan konu olmuştu. Çorum’da farklı söylentiler ortaya atılırken, vatandaşların da mezarlığa ziyareti bu gün itibariyle devam ediyor. Vatandaşlar, Fatma Ç.'nin mezarının başına gidip, dua okuyor.

Çorum’da gizemli kızın ağladığı iddia edilen mezara ziyaretçi akınına uğradı

Ulu Mezarlık'ta mezar kazarak geçimini sağlayan Ömer Şen isimli kişi, "15 yıldır ben Ulu Mezarlıkta mezar kazıyorum. Yatsı namazından sonra da mezar kazdığım oldu. Sabah namazına yakın mezar kazdığım da oldu. Günde üç mezar kazdığım gün dahi oldu. Şimdi görülen kızla ilgili çeşitli söylentiler var" ifadelerini kullanarak açıklama yaptı.

Genç kızın mezardan çıkıp dolaştığı şeklinde tuhaf söylentilerin de dolaştığını anlatan Ömer Şen, "Ben defnedilen hiçbir insanın mezardan çıkıp dolaştığını görmedim. Ben bu işe inanmıyorum. Belki o görülen kişi sarhoş bir insan olabilir, hatta tinerci dahi olabilir. İnsanları ayaklandırmak için yapılan bir hareket olabilir. Mezardan çıkmış da birileri dolanıyormuş diyorlar, böyle bir şeyin olması mümkün olamaz. Ben 15 yıldır mezar kazıyorum, defnedilen insan mezardan çıkar mı hiç? Yazık bu ilimize, adımız çıktı. Şeklinde konuştu

Mezarlığa gelen meraklı Çorum sakinlerinden biri olan Umut Yoldaş ise “Olayı duyup buraya geldim. Burada bir kız varmış, bir mezarın başında sürekli ağlıyormuş, hatta sesi yankı yaptığı için çevre sakinleri hem korkup, hem de uyuyamıyorlarmış” ifadelerini kullandı.

Gün itibariyle mezarlığa gelen insan sayısı hayli fazla eğer kızın kim olduğu ya da bu işin aslı bulunamazsa Fatma Ç’ye ait mezarlık gün geçtikçe farklı bir konuma oturtulacağı benziyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;