Çorum'da 8 Aydır Kayıp Olan Mücahit'ten Haber Alınamıyor

Çorum'da yaklaşık 8 ay önce kaybolan Mücahit adlı gençten uzun zamandır haber alınamıyor. Genç adamın ailesi oğullarının birileri tarafından kandırılmış olabileceği iddiasında bulundu.

06.08.2020-10:55 - (Son Güncelleme: 06.08.2020-10:53) Çorum'da 8 Aydır Kayıp Olan Mücahit'ten Haber Alınamıyor

Çorum'da yaşamını sürdüren 21 yaşındaki Mücahit Bolat 29 Aralık günü evinden gezmek için dışarı çıktı. Genç adam evine geri dönmedi. Mücahit'in eve dönmemesinin ardından ailesi polis ve jandarma ekiplerine haber verdi.

'EŞYALARINI YANINA ALMAMIŞ'

Uzun süren arama çalışmalarının sonlandırılmasının ardından acılı baba Cahit Bolat, 'Evden çıkarken yanına eşyalarını almamış. Oğlum kendi başına hareket edecek bir çocuk değil, kandırılmış olabilir. Yavrum çık, gel. Senin yaşadığına inanıyoruz. Seni çok özledik, kurban olduğum. Polise, savcıya başvurduk hiçbir gelişme yok. Çok üzülüyoruz.

'SEBEP NE OLURSA OLSUN ÇIK GEL'

Oğlum sebep ne olursa çık gel, gelmek istemiyorsan da gelme ama bize haber ver. Bir kez olsun sesini duyalım kurban olduğum. Elimiz kolumuz bağlı, ne yapacağımızı bilmiyoruz. 'Allah inşallah oğlumuzu sağ salim bir yerden çıkartır' diye umutlanıyoruz. Annesi çok üzülüyor. Oğlum çarşıya gitmiş de gelecek gibi teselli etmeye çalışıyorum onu. 'Çalışmaya gittiğini düşün' diyorum.' dedi.

Oğlunu kaybetmenin acısını yaşayan anne Sevim Bolat, 'Annem, yaşadığını biliyorum, neredeysen çık gel. Seni rüyalarımda görüyorum, hep başın sıkıntıda gibi. Başın sıkıntıda da olsa her şeyine razıyım. Sen yeter ki gel. Çok özledik seni. Kardeşlerin seni bekliyor. Gece gündüz seni arıyoruz.

Uyku yok gözümüzde. Asılsız ihbarlardan bile umut eder olduk. Her ihbarda 'çocuğumu göreceğim' diye umutlanıyorum. Ömrümün yettiği yere kadar çocuğumu arayacağım. Hadi çık gel be yavrum seni çok özledik.' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal