Coronavirüse Yakalanan Eski Milletvekilinden Açıklama

CHP eski İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt bir video yayınlayarak durumu hakkında bilgi verdi. Öğüt yaptığı açıklamada, "Şimdiki aklım olsa evden çıkmazdım." dedi.

28.03.2020-08:56 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-11:41)

Geçtiğimiz günlerde CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel Twitter adresinden yaptığı paylaşımla, CHP eski İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt'ün coronavirüs salgınına yakalandığını duyurdu. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Öğüt, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile durumu hakkında bilgi verdi. Kendisinin diş hekimi olduğunu hatırlatan Öğüt, "Bir hekim olarak bu hastalığa yakalandıysam sizlerin biraz daha dikkatli olması gerekir." ifadelerini kullandı.

Günlük rutin işlerin azaltılması ve gerekmedikçe sokağa çıkılmaması yönünde uyarılarda bulunan eski milletvekili, "Durum sıkıntılı ama geçecek. Ne olur evde kalın, evde kalmak en büyük ilaç." dedi. Sağlık durumunu da aktaran Öğüt, "Ateşim yok, çok hafif öksürüğüm var. İştahım yerinde, bir iki gün içinde taburcu olacağımı düşünüyorum." ifadelerine yer verdi.

"CORONAVİRÜSÜ NEREDEN KAPTIĞIMI BİLMİYORUM"

Virüsü nereden kaptığını bilmediğini belirten Kadir Gökmen Öğüt, "Pazar günü iki cenaze törenine katıldım. Bütün önlemleri almıştım. Eldiven giymiş, maske takmıştım. Törenlerde kimseyle tokalaşmadım. Yakın temasım olmadı. Ama bu cenaze törenlerine katılmamam gerekirdi. Bu günkü aklım olsaydı o cenaze törenlerine gitmezdim." şeklinde açıklama yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal