Coronavirüse Aldırış Etmeyen Gençler Uzun Eşek Oynadı

Türkiye'nin birçok yerine çekilen görüntüler yetkilileri ve tedbirlere uyan vatandaşları tedirgin etmeye devam ediyor. İstanbul'da bir grup gencin uzun eşek oynaması, coronavirüs vaka sayısındaki artışın da nedenini gözler önüne serdi.

30.06.2020-17:48 - (Son Güncelleme: 30.06.2020-17:30) Coronavirüse Aldırış Etmeyen Gençler Uzun Eşek Oynadı

Türkiye'de coronavirüs salgınıyla mücadele devam ederken, kameralara yansıyan bazı görüntüler 'boşa kürek çekiyormuşuz' hissi yarattı. Ülkenin birçok yerinde tedbirlere uyulmaması vaka sayılarında artışa neden oldu ve salgında Türkiye'yi kritik bir duruma soktu. 

Özellikle yasakların kalkmasından sonra vatandaşların sokaklara dökülmesi ve eski hayatlarına hızlı geçiş yapmaları vaka sayısındaki artışta önemli faktörler arasında yer aldı. Toplanan genç grupların yaptığı 'değişik' davranışlar ise tedbirlere uyan insanları adeta çileden çıkarttı. 

Toplanan bir grup gencin, 'Uzun Eşek' oynaması sosyal medyada gündem olurken, bazı kullanıcılar, 'Vaka sayılar bu eşekler yüzünden artıyor.' şeklide yorumlarda bulundu.

Öte yandan İstanbul'un çeşitli bölgelerinde çekilen görüntüler de tedbirlere uyulmadığını net olarak gözler önüne sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal