Coronavirüs Tedbirlerini Önemsemedi: Bizi Nereye Kadar Tutacaklar

Coronavirüs tedbirleri kapsamında birçok önlem alınırken, bazı vatandaşlar yasakları ve uyarıları dikkate almamaya devam ediyor. Beşiktaş'ta yasağa rağmen sahilde yürüyüş yapan bilinçsiz bir vatandaş, "Evde canım sıkılıyor, bizi nereye kadar tutacaklar." dedi.

04.04.2020-14:38 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-15:54)

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde de etkili olmaya başladı. 11 Mart tarihinden itibaren ülkemizde virüsten dolayı 20 binden fazla vantandaş etkilenirken, birçok önlem alındı. Bu önlemler kapsamında sahil şeridinde yürüyüş ve spor yapmak yasaklandı. Fakat bu uyarılara ve yasaklara uyulmamaya devam edildi.

Virüsün yayılma hızı ve şeklinden habersiz davranan bilinçsiz bazı vatandaşlar Beşiktaş sahilinde yasağa rağmen yürüyüş ve spor yaptı. Sahilde yürüyüş yapan bir kadın ise yaptığı açıklamada, "Evde canım sıkılıyor, bizi nereye kadar tutacaklar." dedi. Bu durum sosyal medyada eleştirilere neden olurken, açıklamaları yapan şahıs için ise 'cahil' sıfatı kullanıldı. 

TÜRKİYE'DE SON DURUM

Türkiye'de şimdiye kadar coronavirüsten etkilenenlerin sayısı 20 bin 921'e yükseldi. Virüsten dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı ise 425'e çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal