Coronavirüs Taşıyabilirsin Diyerek Sağlık Çalışanını Minibüsten İndirdiler

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde görev yapan sağlık çalışanı İsmail Aydın, evine gitmek için minibüse bindi. Aydın, ""Sen hastanede çalışıyorsun, koronavirüs taşıyabilirsin. Başıma bela alamam hemen aşağıya in." minibüsten denilerek indirildi.

01.05.2020-10:20 - (Son Güncelleme: 01.05.2020-10:12) Coronavirüs Taşıyabilirsin Diyerek Sağlık Çalışanını Minibüsten İndirdiler

Olay Zonguldak'ta meydana geldi. Alınan bilgilere göre Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde temizlik personeli olarak çalışan İsmail Aydın, evine gitmek için Elvanpazarcık belde minibüsüne bindi. Aydın, minibüse bindiği zaman, şoförün, "Sen hastanede çalışıyorsun, coronavirüs taşıyabilirsin. Başıma bela alamam hemen aşağıya in." dediği belirtildi. Şoförün sözleri karşısında minibüsten inmek zorunda kalan Aydın, evine taksi kullanarak döndü.

"VİCDANLARI İLE BAŞ BAŞA BIRAKIYORUZ"

Hizmet İş Zonguldak İl Başkanlığı, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada, "Dün Elvanpazarcık'ta oturan Hizmet İş Sendikası Atatürk Devlet Hastanesi çalışanı ve temsilcimiz, arkadaşımız İsmail Aydın'a 'yolcular dolmuşa binmeni istemiyor' denilmiştir. Bu haddini bilmez kişileri kınıyoruz. Bizler onlar için canla başla çalışırken bu kendini bilmezleri vicdanları ile baş başa bırakıyoruz." denildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal