Coronavirüs Önlemleri Kapsamında Bilecik'e Giriş Çıkışlar Durduruldu

Bilecik Valiliği, coronavirüs önlemleri kapsamında bugün 24.00'ten itibaren Eskişehir, Kütahya, Bursa, Sakarya ve Bolu il sınırlarından kara ve demir yolu ile araçlarla ya da yaya olarak kente tüm giriş- çıkışların ikinci bir karara kadar durdurulacağını ifade etti.

21.04.2020-22:09 - (Son Güncelleme: 21.04.2020-22:06) Coronavirüs Önlemleri Kapsamında Bilecik'e Giriş Çıkışlar Durduruldu
Bilecik Valiliği, coronavirüs salgını sebebiyle yeni karar alındığını ifade etti. Salgınla mücadele kapsamında Eskişehir’in yanı sıra Kütahya, Bursa, Sakarya ve Bolu şehir sınırlarından 220 bin nüfuslu kente kara ve demir yolu ile toplu ulaşım araçları, özel ve yaya olarak girişlerin ve çıkışların bu gece yarısından itibaren durdurulacağını ifade etti.

İl Hıfzıssıhha Meclisi'nde oy birliği ile alındığı belirtilen yeni önlemler şöyle ifade edildi:

"Eskişehir, Kütahya, Bursa, Sakarya ve Bolu il sınırlarından kara ve demir yolu ile (toplu ulaşım araç, özel ve yaya vb.) ilimize yapılacak tüm giriş çıkışların 21 Nisan 2020 Salı günü saat 24:00’ten itibaren ikinci bir karara kadar geçici olarak durdurulmasına, aşağıda belirtilen durumlarda giriş çıkışlara izin verilmesine karar verilmiştir. Temel ihtiyaç gıda, temizlik ve benzeri malzemeleri ile ilaç ve tıbbi malzemeler başta olmak üzere tüm ticari faaliyetlerin sürekliliği için gerekli olan ürün ve veya malzemelerin lojistiği, üretimi ve naklinde yurt içi ve yut dışı taşımacılık kapsamında görevli olanlar ve araçları, malın cinsi, teslimat yer alıcı adresi, teslimat tarihini gösteren taşıma irsaliyesi, teslimat makbuz veya fatura vb. belgeler ile giriş çıkış yapabileceklerdir."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal