Coronavirüs Nedeniyle Damat ile Gelin Üst Geçitte Buluştu

Coronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan önlemler arasında şehirler arası yolculuk kısıtlandı. İstanbul'da yaşayan bir damat ise Kocaeli'nin Çayırova ilçesindeki gelini Tuzla sınırındaki üst geçitten aldı.

06.04.2020-13:57 - (Son Güncelleme: 06.04.2020-13:45) Coronavirüs Nedeniyle Damat ile Gelin Üst Geçitte Buluştu

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde de etkili oldu. Salgının etkisi günden güne artarken alınan önlemlere yenileri eklendi. Bu önlemler kapsamında şehirler arası yolculuklara sınırlama getirildi. 

Farklı şehirlerde bulunan ve İstanbul'da evlenecek olan çift yasaklar gelince ilginç bir şekilde buluştu. İstanbul'da yaşayan Damat gelini almak için Kocaeli'nin Çayırova ilçesine gidemedi. Gelin, İstanbul'un Tuzla ilçesi ile Kocaeli'nin Çayırova ilçelerini ayıran üst geçide geldi. İkili burada buluşurken, damat gelini üst geçitten aldı. İkili İstanbul'daki nikah dairesine gitti.

TÜRKİYE'DE CORONAVİRÜS

11 Mart tarihinde coronavirüs salgını ülkemize de sıçrarken, şimdiye kadar 27 bin 69 vaka tespit edildi. 574 kişi hayatını kaybederken, bin 42 kişi de tedavilerinin ardından taburcu edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal