Coronavirüs Nedeniyle 15 Temmuz Demokrasi Otogarı Boşaldı

Coronavirüs salgını nedeniyle alınan kararlara bir yenisi daha eklendi. Alınan karar ise birçok otobüs terminalinin boşalmasına neden oldu. Bu terminallerden biri de 15 Temmuz Demokrasi Otogarı oldu. Terminal tarihinin en boş anlarından birini yaşadı.

28.03.2020-14:21 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-14:08) Coronavirüs Nedeniyle 15 Temmuz Demokrasi Otogarı Boşaldı

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde de etkili olmaya başladı. Virüsle mücadele kapsamında birçok yeni tedbir alındı ve bu tedbirler günlük hayatı da etkiledi. Alınan önlemlere eklenen yeni kararlarla seyahatler sınırlandırıldı.

Yurt dışına olan seyahatler tamamen askıya alınırken, şehir içi seyahatler de sınırlandırıldı. Bu önlem kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilin valiliğine 13 maddelik genelge gönderildi. Bugün 17:00'dan sonra şehirler arası otobüs seyahatlerinin sınırlandırılacağı belirtildi.

Bu durum sürekli doluluğu ile bilinen otobüs terminallerini etkiledi. Özellikle her gün binlerce kişinin ziyaret ettiği 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'ndaki sessizlik dikkatlerden kaçmadı. Terminal tarihinin en boş anlarından birini yaşadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal