Coronavirüs Kılığına Giren Tiyatrocu Sokağa Çıkanları Kovaladı

Bursa'da tiyatro sanatçısı Bahtiyar Keskin kendisine kartondan coronavirüs kostümü yaptı. Mizansen gereği kendisini coronavirüslü olarak gösteren tiyatrocu vatandaşları kovaladı.

07.04.2020-11:17 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-11:28)

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını 11 Mart tarihinde ülkemzde de görülürken, yetkililer vatandaşlara evde kalın çağrısında bulunmaya devam ediyor. Buradan yola çıkan Bursalı tiyatro sanatçısı Bahtiyar Keskin, kendisine kartondan coronavirüs kostümü yaptı. Sokağa çıkan Bahtiyar, dışarıda gördüğü vatandaşları coronavirüslüyüm diyerek korkuttu. Dışarıda gördüğü vatandaşlara mesaj vermek isteyen Keskin, "Dışarı çıkarsanız size bulaşırım." dedi.

Mizansen gereği kendisini coronavirüslü olarak gösteren Bahtiyar, bazı vatandaşları gerçekten korkuttu. Bahtiyar'ın mizanseninden Korkarak baygınlık geçiren vatandaşlar da oldu.

"KONUYA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN FARKLI EYLEMLERE BAŞVURDUM"

Konuyla ilgili olarak değerlendirme yapan tiyatro sanatçısı, "Ben uzun yıllardır tiyatro sanatçısı olarak çeşitli oyunlarda oynuyorum. Bu zamana kadar Türkiye'deki bir konuya dikkat çekmek için farklı eylemlere başvurdum. Bugün de vatandaşları koronavirüse karşı bilinçlendirmek için virüs olup peşlerine düştüm. İşi olmayan sokağa çıkmasın, evlerinden otursun. Evde kal Türkiye." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal