Coronavirüs Kapsamında 46 Ülkeye Uçuşlar Durduruldu

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, coronavirüs kapsamında 46 ülkeye daha uçuşların durdurulduğu belirtildi.

21.03.2020-14:53 - (Son Güncelleme: 21.03.2020-17:26) Coronavirüs Kapsamında 46 Ülkeye Uçuşlar Durduruldu

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını 11 Mart tarihinde ülkemizde de görüldü. İlk vakanın ardından alınan önlemler üst seviyeye çıkartıldı. Bu kapsamda 22 ülkeye uçuşlar durdurulurken, ek olarak 46 ülkeye daha uçuşlar durduruldu

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu kararlarına göre; 21 Mart 2020 saat 17:00 itibariyle Ülkemiz tarafından uçuşların durdurulduğu 22 ülkeye ilave olarak 46 ülkeye daha uçuşlar durdurulmuştur." ifadelerine yer verildi.

21 Mart tarihinden itibaren; Kuveyt, Bangladeş, Moğolistan, KKTC, Ukrayna, Kosova, Fas, Lübnan, Ürdün, Kazakistan, Özbekistan, Umman, Slovenya, Moldova, Cibuti, Ekvator Ginesi, Kanada, Hindistan, Macaristan, Guatemala, Polonya, Kenya, Sudan, Çad, Filipinler, Letonya, Tayvan, Peru, Sri Lanka, Ekvator, Nijer, Tunus, Cezayir, Fildişi Sahili, Finlandiya, Angola, Çekya, Dominik, Kamerun, Karadağ, Kolombiya, Kuzey Makedonya, Moritanya, Nepal, Portekiz ve Panama'ya uçuşlar durduruldu.

Daha önce alınan kararla da; Çin, İran, İtalya, Irak, Güney Kore, Almanya, Fransa, İspanya, Norveç, Danimarka, Belçika, İsveç, Hollanda, Avusturya, Mısır, İngiltere, İsviçre, Suudi Arabistan, İrlanda, Birleşik Arap Emirlikleri'ne uçuşlar durdurulmuştu.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal