Coronavirüs Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çalışmalarını Engelleyemiyor

Dünya genelinde etkili olan coronavirüs salgını son günlerde ülkemizde de etkisini artırdı. Alınan birçok önlem kapsamında görüşmeler ve toplantılar iptal edilirken, bu durum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışma hızını etkilemedi. Cumhurbaşkanı bakanlar ile görüştü.

27.03.2020-17:38 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-17:43) Coronavirüs Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çalışmalarını Engelleyemiyor

Dünya üzerinde birçok insanın ölümüne yol açan coronavirüs salgını 11 Mart tarihinde ülkemizde de görüldü. Bu tarihten sonra birçok alanda olduğu gibi siyasi alanda da toplantılar ve görüşmeler iptal edildi. Bu durum birçok hükümetin çalışmalarını etkilerken Türkiye'de durum tam tersi oldu. Etkili olan salgın Türkiye hükümetinin çalışmalarına engel olmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bakanlarla birlikte video konferans aracılığıyla görüştü. Toplantıda Erdoğan'ın yanında, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da hazır bulundu. 

Cumhurbaşkanı ve bakanlar coronavirüs salgınına karşı yürütülen çalışmaları değerlendirdi ve cumhurbaşkanı son çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Öte yandan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün yaptığı açıklamada, ülkemizdeki coronavirüs kaynaklı ölüm sayısının 75'e yükseldiğini belirtti. Öte yandan vaka sayısı da 3 bin 629 olarak açıklandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal