Corona Salgınına Aldırış Etmediler Kumar Masası Kurdular

Fatih'te coronavirüs sebebiyle alınan önlemlerini ihlal eden ve bir araya gelerek kumar oynayan şahıslara baskın gerçekleştirdi.

01.04.2020-14:17 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-14:08) Corona Salgınına Aldırış Etmediler Kumar Masası Kurdular

Fatih'te coronavirüs sebebiyle alınan önlemlerini ihlal eden ve bir araya gelerek kumar oynayan şahıslara baskın gerçekleştirdi.

İstanbul'da, Fatih İlçe Müdürlüğü görevlileri, coronavirüs önlemleri kapsamında yapılan denetimlerde Mesihpaşa Mahallesinde olan bir binanın 4. Katında “Sanal Tombala” olarak isimlendirilen kumar oynatıldığı ihbarı alındı.

Alınan ihbar üzerine harekete geçen ilçe polisi, konu olan adrese gece saat 02.30 sularında baskın gerçekleştirdi.

PARA İLE OYUN PULLARINA EL KONULDU

Yapılan denetimler sonucunda, ruhsat belgesi olmayan iş yerinde 15 tane bilgisayar olduğu ve ekranlarda bir site üzerinden sanal tombala oynatıldığı belirlendi.

Baskın düzenlenen iş yerinin yan odasında yapılan incelemelerde de bir masa üstündeki 500 lira para, 104 tane iskambil kağıdı ile oyun pullarına el koyuldu.

İŞ YERİ SAHİBİ SERBEST BIRAKILDI

Coronavirüs salıgını sebebiyle alınan önlemlere uymayarak yasa dışı kumar oynatan iş yeri sahibi Reşit U. (35) adlı şahsa da “1593 Sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanununa Muhalefet” kabahatınden idari işlem, “Kumar Oynamak İçin Yer ve İmkan Sağlama” suçundan adliyeye sevk edildi. Şüpheli Reşit U., aynı gün sevk edildiği adli makamlar tarafından serbest bırakıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal