Çöp Konteynerine Düşen İşçi Hayatını Kaybetti

Adana'da belediye temizlik işçilerinin çöp boşaltma işlemi yaptığı sırada dengesini kaybeden bir personel çöp konteynerine düştü. İşçi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

04.12.2018-13:43 - (Son Güncelleme: 04.12.2018-13:36) Çöp Konteynerine Düşen İşçi Hayatını Kaybetti

Adana'nın Kozan ilçesinde çöp boşaltma işlemi esnasında bulunduğu çöp konteynerine düşen işçi yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, olay ilçeye bağlı Yassıçalı köyü Kayhan mevkisi arıtma tesisleri yanındaki çöp aktarma istasyonunda oldu.

DENGESİNİ KAYBEDEREK ÇÖP KONTEYNERİNE DÜŞTÜ

Kozan Belediyesi'ne bağlı temizlik kamyonu içindeki çöpü konteynere aktarmak isterken kamyonun arkasında yer alan temizlik işçisi Beyti Topçu (37) dengesini yitirerek önce çöp aktarma istasyonuna oradan da içi çöp ve atık dolu olan çöp konteynerine düştü.

Mesai arkadaşlarının olayı görmesi ile hemen durum Cankur ve sağlık birimlerine ihbar edildi. Olay yerine gelen diğer belediye temizlik personeli de mesai arkadaşlarının içine düştüğü çöp dolu konteyneri küreklerle ve elleriyle boşaltarak Beyti Topçu'yu olduğu yerden çıkarmak için uzun çaba harcadı.

METAN GAZINDAN ZEHİRLENDİĞİ TAHMİN EDİLİYOR

Jandarma birimleri olay yerinde emniyet önlemi alırken, Cankur birimlerinin müdahalesi ile temizlik işçisi Topçu olduğu konteynerin içinde sağlık birimleri tarafından sedyeye alınarak müdahale yapıldı. Topçu ardından olduğu konteynerden çıkarılarak ambulansa alındı. Durumu ağır olan ve metan gazından zehirlendiği düşünülen temizlik işçisi Beyti Topçu'ya sağlık birimleri tarafından ambulansta ilk müdahale gerçekleştirildi. Kozan Devlet Hastanesine sevk edilen temizlik işçisi gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın kurtarılamadı.

"KURTARIN BENİ YARDIM EDİN"

Olaya şahit olan Beyti Topçu'nun mesai arkadaşı Mehmet Kahraman, "Ben çöp aracının düğmesine basarken aşağıya düştü. O da çöpte ardından üstüne düştü. Ben arabayı hazırlıyordum. Koştuk fakat ses verdi. Kurtarın beni yardım edin dedi ses geliyordu" dedi.

Olayda yaşamını yitiren temizlik işçisi Beyti Topçu'nun evli ve üç çocuk babası olduğu bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal