Çöp Bidonundan 3 Günlük Bebek Çıktı!

Bursa'da çöp bidonunun yanına bırıkılmış şekilde yeni doğmuş bir bebek bulundu.

24.10.2019-20:58 - (Son Güncelleme: 24.10.2019-20:48)

Söylenenlere göre, Çeltik Sokak üzerindeki tek katlı bir evin önüne çanta bırakan kimliği belirsiz bir kadın hızla bölgeden uzaklaştı. Ağzı kapalı çanta uzun süre orada dursa da içerisinde ne olduğunu kimse merak edip bakmadı.

Belediyeye ait çöp kamyonunun sokağa girip çöpleri topladığı sırada kapının önündeki bidona çöp dökmek için çıkan bir ev sahibi çantanın içerisinden ağlama sesi geldiğini anlayınca çantayı açıp içerisine baktı. Bebek olduğunun anlaşılması üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri gönderildi.

SAĞLIK DURUMU İYİ

112 ekiplerinin yaptığı kontrolün ardından yaşadığı anlaşılan bebek ambulansla hastaneye götürüldü. Polis olay sonrası yaptığı inceleme sırasında, görgü tanıklarının ifadelerinden çantanın kimliği belirsiz bir kadın tarafından bırakıldığını kadının bebeği terk ettikten sonra koşarak bölgeden kaybolduğunu belirtti.

POLİS İNCELEME BAŞLATTI 

Çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını da incelemeye alan polis olayla ilgili araştırma başlattı.

Bursa Şehir Hastanesi Çocuk Acil Servisinde kontrol altında tutulan 3 günlük erkek bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu savcılık kontrolünün ardından sosyal hizmetler görevlilerine verileceği açıklandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal