Çocuk İstismarcısı Fatih Nurullah İçin İstenen Ceza Belli Oldu

Fatih Nurullah olarak tanınan Eyüp Fatih Şağban ile ilgili 'zincirleme şekilde çocukların cinsel istismarı' ile 'çocuğa karşı kişiyi cinsel amaçlı hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 18 seneden 55 sene 1 ay 15 güne kadar hapis cezası istendi.

05.09.2020-14:08 - (Son Güncelleme: 05.09.2020-14:37) Çocuk İstismarcısı Fatih Nurullah İçin İstenen Ceza Belli Oldu
Sakarya'nın Akyazı ilçesinde jandarma görevlileri, 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu ihbarı üzerine Eyüp Fatih Şağban'ı Kuzuluk Mahallesi'nde bir evde yakalanmış, zanlı sevk edildiği hakimlik tarafından tutuklanmasına karar verilmişti.

Soruşturmayı yürüten Akyazı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddialarla ilgili düzenlenen fezleke, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fatih Nurullah olarak tanınan Eyüp Fatih Şağban ile ilgili düzenlenen ve 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından onaylanan dört sayfalık iddianamede, 'zincirleme şekilde çocukların cinsel istismarı' suçundan 15 seneden 40 sene 1 ay 15 güne kadar, 'çocuğa karşı kişiyi cinsel amaçlı hürriyetinden yoksun kılma' suçundan da 3 seneden 15 yıla kadar hapis cezası istendi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal