Çocuğuna Tokat Atılan Baba Düğün Evini Bastı

Erzurum'da düğün konvoyundan atılan zarfların hepsini almaya çalışan bir çocuk tokat yeyince babası, damat ve babasını bıçakla yaraladı.

29.08.2019-12:15 - (Son Güncelleme: 29.08.2019-12:05) Çocuğuna Tokat Atılan Baba Düğün Evini Bastı

İki gün önce Erzurum'a bağlı Palandöken ilçesindeki Harput Mahallesi'nde meydana gelen olayda, edinilen bilgilere göre, damat Serhat Ö., sabah saatlerinde gelini Harput Mahallesi'ndeki evlerine getirdi. Bu arada Y.K., gelin arabasından gelenek olduğu üzere dağıtılan, içinde para olan bahşiş zarflarının hepsini almaya çalıştı. 

ÇOCUĞA TOKAT ATILDI

Bunun üzerine bir kişi Y.K.'yi yakalayarak tokat attı. Ağlayarak eve giden Y.K., durumu ailesine anlattı. Olaya sinirlenen baba Mehmet K., Y.K. ve diğer oğlu Bilal K.'yi yanına alarak düğün evine gitti. 

DAMAT VE BABASI BIÇAKLANDI

Düğün evindekilerle Mehmet K. tartışmaya başladı. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Damat ve babası ile Bindal Ö. ve Bekir G. bıçaklanarak, yaralandı.

YARALILARIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Bölge Eğitim ve Araştırma ile Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis, Y.K. ile birlikte baba Mehmet K. ile ağabey Bilal K.'yi gözaltına aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal